за информация и резервации:

0888 143 882, 02 951 61 49

пон - петък 09:00 - 18:00

Хотели в Аитутаки

На HotelsOnline.BG може да сравните цените на 13 хотела в Аитутаки, Кук Острови. Изберете от евтини хотели в Аитутаки, изгодни хотели или луксозни хотели. Вижте кои са централните, най-често резервираните и най-добрите хотели в Аитутаки. Проверете онлайн актуални цени на хотелите по дати и резервирайте хотел лесно и изгодно, без такса за резервация и само при нас без такса при плащане с кредитна карта, с EPay.bg, по банков път или на каса на EasyPay.

Показаните минимални цени зависят от периода на настаняване, не са гарантирани и са валидни до изчерпване на количествата.

The Lagoon Aitutaki е изискана и спокойна. Много релаксираща атмосфера. SB0507 First Class Traditional Hotel Курортът предлага 37 бунгала със сламени покриви и тропически стил . . . мебели. Бунгалата са просторни. Всички бунгала са оборудвани с климатик и . . . сателит. Те също така предлагат мини бар, сешоар, ютия и дъска за гладене. На 2 ресторанта са отворени за закуска, обяд и вечеря. И двете заведения предлагат на шведска маса и а-ла-карт меню, което е различно всяка вечер. Два пъти в седмицата на курорта е домакин на "Island нощ" с местната кухня и танцово шоу. Настаняване Бунгало стил разпръснати по разните тропически градини. На над водно пространство бунгала и Deluxe Beachfront бунгала са на разположение срещу допълнително заплащане и са на само заявление. Средни лоби с малък магазин.


Warning: file_put_contents(/usr/hosting/profib2b-com/hotels.profib2b.com/cached_pages/fa1c6c20d1c9220e8f72ee7f49c49e8f) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/hotelsonline-bg/hotelsonline.bg/func.website.php on line 1589