за информация и резервации:

0888 143 882, 02 951 61 49

пон - петък 09:00 - 18:00

Евтини хотели в Кхон Каен

Търсите евтин хотел в Кхон Каен? Изберете от всички евтини хотели в Кхон Каен с HotelsOnline.bg. Проверете онлайн актуални цени на хотелите по дати и резервирайте евтин хотел лесно и изгодно, без такса за резервация и само при нас без такса при плащане с кредитна карта, с EPay.bg, по банков път или на каса на EasyPay.

Показаните минимални цени зависят от периода на настаняване, не са гарантирани и са валидни до изчерпване на количествата.

KR Garden е популярен избор сред пътуващите в Хон Каен, дали проучване или просто минавам. Kr Garden Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Паркинг към Kr Garden Хотел, пералня / химическо чистене са в списъка на нещата, гостите могат да се наслаждават. Стаите за гости са проектирани да осигуряват оптимално ниво на комфорт с поздравително интериор и удобни удобства като телевизор, душ, достъп до интернет - безжичен (безплатен), безплатна минерална вода, климатик. За да се увеличи гости `престой, Kr Garden Хотел предлага развлекателни съоръжения като градина. Без значение какви са вашите причини са, че посетихте Хон Каен, KR Garden ще ви накара да се чувстват като у дома си незабавно.

Chai Siri Park View е удобно разположен в популярния район на City Center Хон Каен. Chai Siri Park View Хотел разполага с всичко необходимо за комфортен престой. Паркинг към Chai Siri Park View Хотел, пералня / химическо чистене са само някои от нещата, които се предлагат. Добре обзаведените стаи разполагат с хладилник, телевизор, сателитна / кабелна телевизия, стаи за непушачи, достъп до интернет - безжичен (безплатен). Chai Siri Park View Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Удобство и комфорт прави Chai Siri Park View-добрият избор за престой в Хон Каен.

Спиране на Yoo Hueng останат до чудесата на Хон Каен. Yoo Hueng Хотел разполага с всичко необходимо за комфортен престой. Всички необходими удобства, включително паркинг, са на една ръка разстояние. Проектиран и украсени гостите да се почувстват като у дома си, всяка стая разполага с балкон / тераса, телевизор, интернет достъп - LAN (безплатен), климатик, сателитна / кабелна телевизия. Yoo Hueng Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Удобство и комфорт прави Yoo Hueng-добрият избор за престой в Хон Каен.

Идеално разположен в основната туристическа зона на Хон Каен Shopping Center, Weerawan Place обещава релаксираща и чудесно посещение. Weerawan Place Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Достъп за инвалиди, Wi-Fi връзка в общите части са в списъка на нещата Гостите могат да ползват. Отпуснете се в удобния си стая, с участието на стаи за непушачи, душ, сателитна / кабелна телевизия, достъп до интернет - безжичен (безплатен), безплатна минерална вода. Weerawan Place Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. A гостоприемна атмосфера и отлично обслужване са това, което можете да очаквате по време на престоя си в Weerawan Place.

Разположен в най-добро разположение на Хон Каен, Ban Bua Resort Hotel и поставя всичко на града може да предложи само извън вашата врата. Ban Bua Resort Хотел предлага на гостите си гама от услуги и удобства, проектирани да осигуряват комфорт и удобство. Асансьор, паркинг, Wi-Fi връзка в общите части са включени в списъка на нещата, гостите могат да се насладят. Проектиран за комфорт, стаи предлагат балкон / тераса, бюро, безплатна минерална вода, стаи за непушачи, сателитна / кабелна телевизия да се гарантира спокойна нощ. Ban Bua Resort Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Удобство и комфорт прави Ban Bua Resort и Hotel-добрият избор за престой в Хон Каен.

The 2. 5-звезден Bann Vor Sumongkol Services апартамент предлага комфорт и удобство, дали ти си по работа или във ваканция в Хон Каен. Bann Vor Sumongkol Services Apartment Хотел предлага на гостите си гама от услуги и удобства, проектирани да осигуряват комфорт и удобство. Всички необходими удобства, включително Wi-Fi в общите части, паркинг, са на една ръка разстояние. Проектиран за комфорт, стаи предлагат мини бар, интернет достъп - безжичен (безплатен), хладилник, телевизор, безплатна минерална вода, за да се осигури спокоен нощ. Bann Vor Sumongkol Services Apartment Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. За надеждно обслужване и професионален персонал, Bann Vor Sumongkol Services Апартамент грижи за вашите нужди.

Намира се в центъра на града Хон Каен, Dee Ma Hotel е добра отправна точка, от която да проучи Хон Каен. Dee Ma Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Асансьор, пералня / химическо чистене, паркинг са само част от нещата, които се предлагат. Добре обзаведените стаи разполагат с стаи за непушачи, всекидневник, сателитна / кабелна телевизия, безплатна минерална вода, интернет достъп - безжичен (безплатен). Dee Ma Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Dee Ma Hotel е отличен избор, от която да проучи Хон Каен или просто да се отпуснете и да се подмлади.

Спиране на Nichapat Place останат до чудесата на Хон Каен. Nichapat Place Хотел предлага широка гама от услуги и привилегии, за да гарантира, че имате много време. Паркинг към Nichapat Place Хотел са включени в списъка на нещата, гостите могат да се насладят. Всяка стая е елегантно обзаведена и оборудвана с удобни стаи. Nichapat Place Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Открийте всички Хон Каен може да предложи, като Nichapat Поставете своя база.

3-звездният CS Poonpol апартамент предлага комфорт и удобство, дали ти си по работа или във ваканция в Хон Каен. Отличаващ се с пълния списък от удобства, гостите ще намерят техния престой в имота удобна една. Съоръжения като зала за пушачи, паркинг са лесно достъпни за вас да се насладите. Проектиран за комфорт, стаи предлагат достъп до интернет - безжичен (безплатен), микровълнова фурна, стаи за непушачи, бюро, сателитна / кабелна телевизия да се гарантира спокойна нощ. C.s. Poonpol Apartment Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Без значение какви са вашите причини са за посещение Хон Каен, CS Poonpol апартамент ще ви накарат да се почувствате като у дома си.

Спиране на Be My Guest да откриете чудесата на Хон Каен. Be My Guest Хотел предлага на гостите си гама от услуги и удобства, проектирани да осигуряват комфорт и удобство. За да се намери в Be My Guest Хотел са паркинг, пералня / химическо чистене, трансфер летище, Wi-Fi връзка в общите части. Отпуснете се в удобния си стая, с участието, сателитна / кабелна телевизия, балкон / тераса, душ стаи за непушачи, телевизор с LCD / плазмен екран. Достъп до масаж на Be My Guest Хотел участника допълнително ще разшири възможностите ви удовлетворява престой. Be My Guest е отличен избор от която да проучи Хон Каен, или просто да се отпуснете и подмладяване.

The 2. 5-звезден Taiunt Mansion парк предлага комфорт и удобство, дали ти си по работа или във ваканция в Хон Каен. Отличаващ се с пълния списък от удобства, гостите ще намерят техния престой в имота удобна една. Всички необходими удобства, включително Wi-Fi в общите части, паркинг, са на една ръка разстояние. Проектиран и украсени гостите да се почувстват като у дома си, всяка стая разполага с достъп до интернет - безжичен (безплатен), телевизор с LCD / плазмен екран, безплатна минерална вода, душ, бюро. Taiunt Mansion Park Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. A гостоприемна атмосфера и отлично обслужване са това, което можете да очаквате по време на престоя си в Taiunt Mansion Park.

3-звездният О `диск Resort & Hotel предлага комфорт и удобство, дали ти си по работа или във ваканция в Хон Каен. Предлага разнообразие от удобства и услуги, O' Drive Resort Хотел осигурява всичко, което трябва за една добра нощ `сън. Всички необходими удобства, включително и паркинг, портиер, са на една ръка разстояние. Балкон / тераса, стаи за непушачи, телевизор с LCD / плазмен екран, достъп до интернет - безжичен (безплатен), безплатна минерална вода може да се намери във всяка стая. Насладете се на хотелски участника развлекателни съоръжения, такива като градина, преди да се оттегли в стаята си за заслужена почивка. Без значение какви са вашите причини са за посещение Хон Каен, O `диск Resort & Hotel ще ви накарат да се почувствате като у дома си.

Chutinan Resort е идеално разположен както за бизнес и отдих на гостите в Хон Каен. Chutinan Resort Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Съоръжения като паркинг, са лесно достъпни за вас да се насладите. Стаите са оборудвани с всички удобства, необходими за една добра нощ `сън, включително телевизор, душ, климатик. Chutinan Resort Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Удобство и комфорт прави Chutinan Resort най-добрият избор за престоя си в Хон Каен.

Идеално разположен в основната туристическа зона на Хон Каен University, Suttiluk Resident обещава релаксираща и чудесно посещение. Suttiluk Resident Хотел разполага с всичко необходимо за комфортен престой. Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, асансьор са включени в списъка на нещата, гостите могат да се насладят. Добре обзаведените стаи разполагат с хладилник, сателитна / кабелна телевизия, балкон / тераса, телевизор, интернет достъп - безжичен (безплатен). Suttiluk Resident Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. A гостоприемна атмосфера и отлично обслужване са това, което можете да очаквате по време на престоя си в Suttiluk Resident.

Разположен в най-добро разположение на Хон Каен, The Greenery Resort поставя всичко на града може да предложи само извън вашата врата. Greenery Resort Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Всички необходими удобства, включително и паркинг, Wi-Fi връзка в общите части, са на една ръка разстояние. Отпуснете се в удобния си стая, с участието на душ, сешоар, балкон / тераса, телевизор, стаи за непушачи. Починете си от дълъг ден и да се възползва от градина. За надеждно обслужване и професионален персонал, зеленината Resort се грижи за вашите нужди.

Fahfangsportresort & Hotel е удобно разположен в популярния Хон Каен City Center площ. Fahfang Sport Resort Хотел предлага на гостите си гама от услуги и удобства, проектирани да осигуряват комфорт и удобство. Възползвайте се от хотел участника обслужване по стаите, семейна стая, пералня / химическо чистене, заседателни зали, 24 рум сервиз. Климатик, сателитна / кабелна телевизия, телевизор, достъп до интернет - LAN (безплатен), безплатна минерална вода може да се намери във всяка стая. Възстановят от един цял ден на разглеждане на забележителности в уюта на стаята си или да се възползват от хотелски `S развлекателни съоръжения, включително градина. За надеждно обслужване и професионален персонал, Fahfangsportresort & Hotel се грижи за вашите нужди.

Спиране на Suntary Place останат до чудесата на Хон Каен. И двете бизнес пътници и туристи могат да се насладят на съоръженията и услугите, хотелски `S. Възползвайте се от паркинга на хотел `s, Wi-Fi интернет в общите зони. Стаите са оборудвани с всички удобства, необходими за една добра нощ `сън, включително хладилник, душ, балкон / тераса, сешоар, сателитна / кабелна телевизия. Suntary Place Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Suntary Place съчетава топлото гостоприемство с прекрасна атмосфера за да направят престоя ви в Хон Каен незабравим.

Suttiluk Place е идеално разположен както за бизнес и отдих на гостите в Хон Каен. Имотът разполага с широк спектър от съоръжения, за да направят престоя ви приятно изживяване. За да се намери в Suttiluk Place Хотел са паркинг, Wi-Fi връзка в общите части. Добре обзаведените стаи разполагат с хладилник, безплатна минерална вода, балкон / тераса, сателитна / кабелна телевизия, стаи за непушачи. Suttiluk Place Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Удобство и комфорт прави Suttiluk Place перфектният избор за престоя си в Хон Каен.

Ruaengrit Palace е популярен избор сред пътуващите в Хон Каен, дали проучване или просто минавам. Предлага разнообразие от удобства и услуги, Ruaengrit Palace Хотел осигурява всичко, което трябва за една добра нощ `сън. Service мислещи служители ще приветстваме и ви напътства в Ruaengrit дворец. Телевизия LCD / плазмен екран, балкон / тераса, климатик, вентилатор, стаи за непушачи могат да бъдат намерени във всяка стая. Ruaengrit Palace Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Открийте всички Хон Каен може да предложи, като Ruaengrit Palace своя база.

Разположен в най-добро разположение на Хон Каен, Chumphae Lagoon Resort & поставя всичко на града може да предложи само извън вашата врата. Отличаващ се с пълен списък от удобства, гостите ще открият престоя им в имота удобна една. Паркинг към Chumphae Lagoon & Resort Хотел, заседателни зали, велосипеди под наем, 24-часово обслужване по стаите, магазин за кафе са в списъка на нещата, гостите могат да се насладят. Всяка стая е елегантно обзаведена и оборудвана с удобни стаи. Chumphae Lagoon & Resort Хотел участника спокойна атмосфера се простира на своите съоръжения, които включват градина. Приятна атмосфера и отлично обслужване са това, което може да се очаква по време на престоя си в Chumphae Lagoon & Resort.

Разположен в най-добро разположение на Хон Каен, Yellow House поставя всичко на града може да предложи само извън вашата врата. Yellow House Хотел предлага на гостите си гама от услуги и удобства, проектирани да осигуряват комфорт и удобство. Паркинг към Yellow House Хотел са включени в списъка на нещата, гостите могат да се насладят. Всяка стая е елегантно обзаведена и оборудвана с удобни стаи. Yellow House Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Yellow House е отличен избор, от която да проучи Хон Каен или просто да се отпуснете и да се подмлади.

Идеално разположен в основната туристическа зона на Хон Каен Shopping Center, Porn 1 Hotel обещава релаксираща и чудесно посещение. Porn 1 Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Съоръжения като ресторант, пералня / химическо чистене, Wi-Fi връзка в общите части, магазини са лесно достъпни за вас да се насладите. Стаите са оборудвани с всички удобства, необходими за една добра нощ `сън, включително хладилник, душ, интернет достъп - безжичен, бюро, интернет достъп - LAN. Porn 1 Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Без значение какви са вашите причини са, че посетихте Хон Каен, Porn един хотел ще ви накара да се чувстват като у дома си незабавно.

Ing Dao Resort е популярен избор сред пътуващите в Хон Каен, дали проучване или просто минавам. Ing Dao Resort Хотел предлага на гостите си гама от услуги и удобства, проектирани да осигуряват комфорт и удобство. Паркинг към Ing Dao Resort Хотел, пералня / химическо чистене са само част от съоръженията, които се предлагат. Отпуснете се в комфортната си стая, с участието на хладилник, мини бар, сешоар, климатик, безплатна минерална вода. Ing Dao Resort Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Ing Dao Resort съчетава топлото гостоприемство с прекрасна атмосфера за да направят престоя ви в Хон Каен незабравим.

Chaipat Hotel е идеално разположен както за бизнес гости и туристи в Хон Каен. Chaipat Хотел разполага с всичко необходимо за комфортен престой. Ресторант, изпълнителен етаж, сейф, конферентна зала, портиер са само част от съоръженията, които се предлагат. Проектиран и декорирани възможно гостите да се чувстват като у дома си, всяка стая е оборудвана с душ, телевизор, Обща баня, стаи за непушачи, бюро. Насладете се на хотелски `S развлекателни съоръжения, включително и преди да се оттегли в стаята си за една добре заслужена почивка градина, масаж,. Открийте всички Хон Каен може да предложи, като Chaipat Hotel своя база.

Идеално разположен в основната туристическа зона на Хон Каен Center City, Chonlapruk Lakeside Hotel обещава релаксираща и чудесно посещение. Chonlapruk Lakeside Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Всички необходими удобства, включително ресторант, портиер, 24-часово обслужване по стаите, паркиране на автомобилите на гостите, румсървиз, са на една ръка разстояние. Отпуснете се в комфортната си стая, с участието на телевизия, достъп до интернет - LAN (безплатен), достъп до интернет - безжичен (безплатен), бюро, стаи за непушачи. Chonlapruk Lakeside Хотел предлага разнообразни възможности за отдих. Приятелски настроен персонал, чудесни съоръжения и близост до всичко, което Хон Каен може да предложи три причини, трябва да останеш в Chonlapruk Lakeside Hotel.

Разположен в най-добро разположение на Хон Каен, Къща 945 поставя всичко на града може да предложи само извън вашата врата. House 945 Хотел предлага висок стандарт на обслужване и удобства, за да отговарят на индивидуалните нужди на всички пътници. Wi-Fi връзка в общите части, паркинг, зала за пушачи са само част от нещата, които се предлагат. Проектиран за комфорт, стаи предлагат телевизор, климатик, душ, безплатна минерална вода, стаи за непушачи, за да се осигури спокоен вечер. Забавлявайте House 945 Хотел `S развлекателни съоръжения, такива като градина. House 945 е отличен избор, от която да проучи Хон Каен или просто да се отпуснете и да се подмлади.

Страница от 1 от 3 | Хотели 1 - 30 от общо 78

Warning: file_put_contents(/usr/hosting/profib2b-com/hotels.profib2b.com/cached_pages/87654f7ae9af9edcae13ff16d09e472a) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/hotelsonline-bg/hotelsonline.bg/func.website.php on line 1589