за информация и резервации:

0888 143 882, 02 951 61 49

пон - петък 09:00 - 18:00

Хотели в Лима

На HotelsOnline.BG може да сравните цените на 147 хотела в Лима, Перу. Изберете от евтини хотели в Лима, изгодни хотели или луксозни хотели. Вижте кои са централните, най-често резервираните и най-добрите хотели в Лима. Проверете онлайн актуални цени на хотелите по дати и резервирайте хотел лесно и изгодно, без такса за резервация и само при нас без такса при плащане с кредитна карта, с EPay.bg, по банков път или на каса на EasyPay.

Показаните минимални цени зависят от периода на настаняване, не са гарантирани и са валидни до изчерпване на количествата.

Местоположение на San Agustin Exclusive Хотел, Лима:

San Agustin Exclusive Хотел е разположен в луксозният жилищен и търговски квартал на Лима – Мирафлорес и е на 150 метра от брега на океана, на 15 мин. от центъра на града и на 30 мин от летището. Близо до San Agustin Exclusive Хотел има кина, театри и ресторанти.

Настаняване в San Agustin Exclusive Хотел, Лима:

Четиризвездният хотел разполага с 106 просторни и удобни стаи и апартаменти, с климатик, сателитна телевизия, мини бар, сейф и телефон.

Хранене и развлечения в San Agustin Exclusive Хотел, Лима:

Ресторант с традиционна и международна кухня, коктейл бар.

Други:

Обменно бюро, конферентна зала, паркинг, room services, стая за багаж, пералня.

Местоположение на Jose Antonio Хотел, Лима:

Jose Antonio Хотел е разположен в луксозният жилищен и търговски квартал на Лима – Мирафлорес и е на 150 метра от брега на океана и на 20 минути от центъра на Лима. Близо до Jose Antonio Хотел има кина, театри и ресторанти.

Настаняване в Jose Antonio Хотел, Лима:

Jose Antonio Хотел разполага с 44 удобни стаи и апартаменти, оборудвани с баня, климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон, радио, сешоар, сейф, интернет достъп.

Хранене и развлечения в Jose Antonio Хотел, Лима:

Ресторант с традиционна перуанска кухня, бар.

Други:

2 конферентни зали, открит басейн, гараж, коли под наем, лекар, пералня.

Страница от 1 от 5 | Хотели 1 - 30 от общо 132

Warning: file_put_contents(/usr/hosting/profib2b-com/hotels.profib2b.com/cached_pages/3895a96d9812d4e053c9c653bb0e4da9) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/hotelsonline-bg/hotelsonline.bg/func.website.php on line 1589