за информаци€ и резервации:

0888 143 882, 02 951 61 49

пон - петък 09:00 - 18:00

Ћуксозни хотели в Ћос  абос

“ърсите луксозен хотел в Ћос  абос? »зберете от всички луксозни хотели в Ћос  абос с HotelsOnline.bg. ѕроверете онлайн актуални цени на хотелите по дати и резервирайте луксозен хотел лесно и изгодно, без такса за резерваци€ и само при нас без такса при плащане с кредитна карта, с EPay.bg, по банков път или на каса на EasyPay.

ѕоказаните минимални цени завис€т от периода на настан€ване, не са гарантирани и са валидни до изчерпване на количествата.

»мот ќписание на продукта:

Location.
Montecristo Estates се намира в квартал Pedregal Cabo San Lucas, близо до Cactus Gallery Golden, El Arco, и  ра€ на сушата. Ѕлизки точки на интерес включват ѕла€ дел Amor и Cabo Dolphins.

 урортът разполага.
Montecristo Estates разполага с ресторант и бар / шезлонг. ”добства за отдих включват открит басейн, здравен клуб и спа вана. “ози 4. 5-звезден хотел разполага с бизнес център. Ѕезплатен безжичен достъп до интернет е наличен в публични зони. Ѕезплатен паркинг за гости е ограничен, и на разположение на първи дошъл, първи обслужен. ƒопълнителни удобства включват имоти скари за барбекю, перални съоръжени€ и градина.

—таите за гости.
 лиматизираните стаи в Montecristo Estates предлага CD плейъри и шайби / сушилни. Patios предлагат изглед към морето. ¬сички стаи разполагат с отделни зони за хранене и разтегателен диван. Ќастан€ване включват кухненски бокс. Ѕан€та разполага с хидромасажна вана. —таите предлагат сейфове. “елевизорите имат сателитна телевизи€ и DVD плейъри.  америер е на разположение всеки ден.

Room Info:

”ведомлени€ и такси:

—ледните такси и депозити се начисл€ват от имота към момента на обслужване, настан€ване или напускане.

 • “акса за безжичен интернет във всички общи части: MXN 110 (за един час, може да варира)
 • “акса за безжичен интернет в стаите: MXN 110 (за 1 час, може да варира)
 • «акуска на шведска маса такса: MXN 220 на човек (приблизително)

√орни€т списък не може да бъде изчерпателна. “акси и депозити не могат да включват данък и подлежат на пром€на.

Hotel политика: ¬ие тр€бва да представ€т лична карта при проверка инча редитната ви карта се таксува по времето, когато книгата. Bed тип и предпочитани€ за непушачи са не guaranteed. Your резерваци€ е предплатена и е гарантирано за закъснение. ќбщи€т сбор включва всички стаи такси и данъци, както и такси за достъп и резерваци€. ¬с€какви непредвидени разходи като паркинг, телефонни разговори, както и обслужване по стаите ще бъдат обработени директно между вас и собственост. ќт до »нструкции: Extra-човек може да ви таксува и варира в зависимост от политиката на Montecristo Estates ’отел. ќфициален документ за самоличност със снимка и кредитна карта или паричен депозит се изисква при настан€ване за непредвидени разходи. —пециални изисквани€ завис€т от наличността при настан€ване и може да се наложи допълнително заплащане. ”довлетвор€ването им не може да бъде гарантирано.
»мот ќписание на продукта:

Location.
Esperanza Resort се намира на плажа в квартал  оридор Cabo San Lucas, в близост до Cabo дел —ол Golf Club, Widows Beach, и Santa Maria Beach. The Point е на интересно м€сто в близост до този луксозен хотелски комплекс.

 урортът разполага.
«аведени€та за хранене в Esperanza Resort разполага с ресторант и снек-бар / магазин за деликатеси. Ѕар край басейна и бар / шезлонг са отворени за напитки. –ум сервиз е на разположение 24 часа в денонощието.  урортът предлага безплатна пълна закуска в ресторанта. ”добства за отдих включват открит басейн, здравен клуб, спа вана и сауна. “ози 5-звезден хотел разполага с бизнес център и предлага среща / конферентна зала, секретарски услуги, и лимузината / град автосервиз. Ѕезплатен безжичен достъп до интернет е наличен в публични зони. —рещу допълнителна такса, имотът предлага двупосочен транспорт до летището (по за€вка). Ѕизнес услуги, консиерж услуги, както и превод услуги са на разположение. ”слуги по паркиране е безплатна. ƒопълнителни удобства включват имоти с тераса на покрива, библиотека, както и Arcade / ста€ за игри. “ова е една среда без тютюнев дим собственост.

—таите за гости.
92 климатизирани стаи за гости в минибара ≈сперанса притежава курорта и CD плейъри. ¬сички помещени€ са с балкони. Ћегла идват с преми€ легла. ¬сички стаи разполагат с отделни зони за с€дане и бюра. Ќастан€ване включват хладилници и кафе / чай в ста€та. Ѕан€та разполага с дизайнерски тоалетни принадлежности, халати и сешоари за коса. ¬ допълнение към безплатни вестници и сейфове, стаи предлагат н€колко реда телефони. “елевизорите имат DVD плейъри. —таите включват безплатна бутилирана вода и таван фенове. √остите могат да поискат масаж в ста€та, хипоалергенни легла и събуждане по телефона. ј вечер ¬ечерен ”слугата се предлага и почистване е на разположение всеки ден.

Room Info:

”ведомлени€ и такси:

 • “ози имот предлага трансфер от летището (допълнителни такси могат да се прилагат). √остите тр€бва да се свържат с планираното пристигане информаци€ преди пътуването, използвайки информаци€та за контакт в потвърждението на резерваци€та.
 • ƒеца, навършили 16 години и по-млади не са разрешени само за възрастни имот.

—ледните такси и депозити се начисл€ват от имота към момента на обслужване, настан€ване или напускане.

 • “ранспорт до летище такса: USD 135. 00 на превозно средство (в едната посока)
 • Pet такса: USD 125 за престой (максимална USD 250,00 на престой)
 • ѕоходно легло такса: USD 125 на нощ

√орни€т списък не може да бъде изчерпателна. “акси и депозити не могат да включват данък и подлежат на пром€на.

Hotel политика: ¬ие тр€бва да представ€т лична карта при проверка инча  редитната ви карта се таксува по времето, когато книгата. Bed тип и предпочитани€ за непушачи не са гарантирани. ¬ашата резерваци€ е предплатена и е гарантирано за закъснение. ќбщи€т сбор включва всички стаи такси и данъци, както и такси за достъп и резерваци€. ¬с€какви непредвидени разходи като паркинг, телефонни разговори, както и обслужване по стаите ще бъдат обработени директно между вас и собственост. ќт до »нструкции: Extra-човек може да ви таксува и варира в зависимост от политиката на Esperanza Resort ’отел. ќфициален документ за самоличност със снимка и кредитна карта или паричен депозит се изисква при настан€ване за непредвидени разходи. —пециални изисквани€ завис€т от наличността при настан€ване и може да се наложи допълнително заплащане. ”довлетвор€ването им не може да бъде гарантирано. »нформаци€ за имота: ƒомашни любимци ѕристигане време започва в 15:00 Ќапускане е об€д

ќсновно ќписание
5 звездно настан€ване
√олф курорт
»деални квартира за почивка б€гство
≈легантен дизайн и интериор
ѕрекрасни гледки и изключително обслужване
—таи / ”слуги за хора с двигателни увреждани€

ћестоположение
»деално разположен в красива Cabo San Lucas

ћестните забележителности
ћарина де Cabo San Lucas - 12километра
Plaza Puerto Paraiso - 12км
Arco де Cabo San Lucas - четиринадесеткилометра

ќтмора
ќткрит плувен басейн
–елаксиращ пълен набор от спа услуги
 расивото голф игрище в близост
Ќапълно оборудван фитнес център
—ауна

Kids
ƒетски клуб е наличен
ƒетски плувен басейн

–есторанти & Ўезлонги
 улинарни
ѕълен сервиз бар / шезлонг
Coffee Shop на имота

”слуги
Wifi интернет
24 часа рецепци€
Ѕезплатен частен паркинг
ѕълен сервиз салон / —ѕј център
–ум сървис
ƒетските услуги, достъпни за номинална такса
коли под наем услуги, достъпни
Concierge услуги
Valet химическо чистене и пране
ќбм€на на валута
ћногоезичен персонал

 онферентни удобства
Ќ€колко конферентни / заседателни зали
—ъбитие съоръжени€
Ќапълно оборудван бизнес център

Ќастан€ване
250 стаи
Ћуксозни стаи

«аведени€та за хранене в Capella Pedregal включва 3 ресторанта. A плуват нагоре-бар, бар край басейна и бар / шезлонг са отворени за напитки. –ум сервиз е на разположение 24 часа в денонощието. ”добства за отдих включват открит басейн и фитнес съоръжени€. ѕълно спа на имота здравна служба има масаж / лечение стаи. “ова 5. 0 звезден хотел предлага малки заседателни зали, лимузината / град јвтосервиз, и аудио-визуална техника. Ѕезплатен безжичен достъп до интернет е наличен в публични зони. “ова Cabo San Lucas »мотът разполага с 2 заседателни зали. »мотът се предлага кръгла трансфер пътуване летището (срещу заплащане). Ѕизнес услуги и сватбени услуги са на разположение. ƒопълнителни удобства имоти включват библиотека, паркинг камериер и консиерж бюро.

A оазис зелени на върха на полуостров Ѕаха.  огато лазурните води поздрав€т планински пустин€та и “ихи€ океан се слива с морето на  ортес. One & —амо Palmilla е м€стото, където се разбиват вълните топли след драматичен брега. и сиви китове могат да се вид€т нараства величествено в далечината. “ук, милостив стила на —тари€ ћексико - с червени керемиди покриви, варосани стени и идилична обстановка на из€щни фонтани - е тихо сгушена сред люлее палми, райска птица и други тропически разцвет. Deluxe Class Modern Hotel плоскоекранен телевизор със сателитна телевизи€ с DVD / CD плейър, съраунд звук Bose аудио система, тераса шезлонги и маса и столове за всички хранене на открито, телескопи за наблюдението на китове, и звезда гледаше, състо€нието на най-съвременните глас и линии за данни, бюро, удобства Lady иглика вана, сешоар и сейф. 24-часова сподели обслужване от иконом
–азопаковане на багажа
Ќатискането на една дреха на човек
ƒобре дошли напитка текила
≈спресо, чай услуги
ѕресни плодове по избор, доставени дневно
»збор на коктейл закуски, доставени дневно
ѕералн€ за деца на 2 години и по
ћеню за избор на възглавници
јроматерапи€ ¬ечерен меню
’алат, чехли, сандали
Beach / пазаруване мъкна
Palmilla лого капачки
Sun Care Bag
¬исокоскоростен »нтернет достъп, с Wi-Fi на разположение

–азположен на уединен плаж е Cabo San Lucas луксозен ол инклузив комплекс скривалище на Pueblo Bonito Pacifica Resort & Spa. Pueblo Bonito Pacifica Resort & Spa, спокойна отстъпление за възрастни, е носител на награда курорт и спа дестинаци€, ко€то предлага пълен набор от услуги удобства и съоръжени€, включително пет ресторанта, уелнес —ѕј център с декор, Oceanview села, срещи и събити€ пространство, и частни привилегии плаж. Deluxe Class Modern Hotel е разположен на нивото на градината на курорта, Deluxe стаи са оборудвани с плъзгащи се прозорци, които се отвар€т с външна тераса обзаведена с удобни мебели от тиково дърво и директен достъп до градината. —покойна гледка към обширна градина кактус допълни допълнително удобство на пр€ка градина, достъп само на н€колко през вратата. Deluxe стаи поддържа мотив за лукс, без снизхождение с участието на най-добрите естествени материали и Zen-вдъхновените удобства. јкценти от оникс инкрустиран във вратите гостна влизане позволи слънчевата светлина да влезе и да изпълват ста€та с топли и успоко€ващи цветове, и се добав€т драма и бл€сък на стилна бан€. ј къщи кедрови шкаф по команда видео и телевизи€ и високоскоростен достъп до »нтернет е също на разположение. —палн€та е обзаведена с едно двойно легло или две легла кралица перо сравн€ване и избор на възглавници за настан€ване на всеки гост. Siempre - ƒъх вкусни средиземноморски стил кухн€ влива с отличителни мексикански вкусове на наши€ подпис ресторант, Siempre. ќтворен всеки ден от 7 до 22:00 за закуска, об€д и вечер€. Pescados в Siempre - Ќамира се в ресторант Siempre, предлага небрежно елегантна обстановка в допълнение към нейното вкусно меню суши. ќтворен всеки ден от 12 часа на об€д до 22:00 за об€д и вечер€. Aire ресторант - Ќасладете се на панорамен изглед към океана трапезари€ от вашата таблица в басейна наши€ ресторант Aire. ќтворен всеки ден за об€д и вечер€ от 11 ч. до 20:00. Bocados - Bocados е м€стото за пр€сно сварено кафе и чай, домашно приготвени мексикански и френски сладкиши, вкусни сандвичи, леки закуски и сладкиши наши€ майстор готвач вкусни десерти. —едалки е открито и интернет кафене е закрито. Horizons - епикуреец приключенски вс€ка вечер, Horizons –есторантът предлага тематични вечери организирани на сами€ п€сък, огр€н от екзотични факли, с лице на грандиозно вълни на могъщите “ихи€ океан. “емите промен€т вс€ка вечер и варират от мексикански, италиански, морски дарове, бразилски Steakhouse, јзи€ (смесица от тайландски, €понски, виетнамски и китайски) и органични аюрведа на All-American барбекю. Casual и празнична, Horizon е м€стото, за да се срещнат с други гости и да се насладите на гледката и фона океана. √остите са добре дошли да греши zapatos Horizons - Ќе е необходим обувки! ћодерен и елегантен подход към дизайна и архитектурата представ€ луксозен без ограничени€ за незабравима почивка на спокойствие и поднов€ване самосто€телно. √ол€м размер лоби луксозни стаи с тиково обзаведени тераси с изглед към “ихи€ океан, пера топ легла и възглавници, халати и чехли. Gourmet а-ла-карт закуска, об€д и вечер€ опции с широк асортимент от органични храни и напитки селекции коктейли и напитки специалност от различни вътрешни и международни марки преми€ естествени плодови сокове Unlimited, шейкове и безалкохолни напитки кафене —пециалност деликатеси и Deli «дравей, напитки и готино кърпа при пристигане 24 часа частни, в ста€та трапезари€ ≈жедневно почистване на ста€та и ¬ечерен сервиз ≈жедневни дейности, включително и водна аеробика, разходки електроцентрали, уроци по танци, йога, Boga (плаж йога) и други специално проектирани уелнес класове, само за да назовем само н€колко! ‘итнес център и сърдечно-климатик съоръжение - On помещение състо€нието на най-съвременните фитнес център, предлагащ пълна гама от сърдечно-климатик дейности: тежести, б€гащи пътеки, жизнен цикъл и елипсовидно напречно треньор машини “енис кортове достъп до безжичен интернет, безплатни и в двете стаи за гости и обществени минибар области, презареждане дневно ѕълно обслужване Concierge Ќе китката ленти

«аобиколен от буйни градини и ослепително басейни, този изключителен семейно-при€телски курорт осигур€ва полиран смес от ненатрапчивата елегантност, комфорт и удобства.  урортът  лубът има 260 апартамента. √остите са добре дошли в лоби с 24-часова рецепци€ и напускането на тази климатизирана установ€ване. ”добствата включват хотелски сейф, обм€на на валута, гардероб и достъп лифт. »ма фризьорски салон и най-малките гости могат да изпуска пара в детски€ кът или детски клуб. »ма кафе, бар и ресторант на м€сто и конферентни съоръжени€ са достъпни за бизнес пътници. √остите могат да се възползват от интернет на Pueblo Bonito Rose ’отел WLAN достъп и рум сервиз. —рещу допълнително заплащане, гостите могат да се наслад€т на удобството на курортите пералн€. √остите, които пристигат с кола, могат да паркират в Pueblo Bonito Rose ’отел паркинг. ¬елосипеди могат да бъдат наети на м€сто.

“ази велика хотел има 284 стаи туристическа общо, и предлага изглед към морето, €хтеното пристанище или град Cabo Sab Lucas. “€ е известна с качеството на услугите. ќсвен това, той разполага с лоби, 24-часова рецепци€ и напускане услуга, хотелски сейф, обм€на на валута съоръжение, ресторант, барове, кафенета, полу-частен плаж, както и интернет и WLAN достъп. Finisterra ’отел разполага със стаи за събити€, което го прави попул€рно м€сто за сватбени тържества. –ум сървиз и перални услуги се предостав€т, като гостите, пристигащи с кола могат да остав€т превозните си средства в близки€ паркинг . . —тандартните стаи са оборудвани с две двойни легла, самосто€телна бан€ със сешоар, сателитна телевизи€ и климатик. ћалките апартаменти са с балкон с изглед към океана, самосто€телна бан€ с вана и 2 двойни легла или 1 двойно легло (при поискване и при наличност). A телефон с директно избиране, интернет достъп, минибар, машина за чай / кафе, гладене и комплект и сейф също функци€.

ќбщото близост ќписание Ѕлизо до плажа. —покойна среда »деални квартира за почивка б€гство б€гство Honeymoon ƒостъпна за много местни атракции ћестоположение ”добно разположен в Cabo San Lucas ќтдих достъп Beach напълно оборудван фитнес център ќткрит плувен басейн ста€та игра. ¬одни спортни меропри€ти€ –есторанти и шезлонзи вили ресторанта на Welk Resorts Sirena Del Mar ’отел 36 стаи за гости 4 звездно настан€ване ≈легантни стаи за гости

ќбщи ¬ъзрастни ќписание единствени€т курорт

ћестоположение “ози луксозен хотел е разположен непосредствено до прекрасни€ п€съчен плаж край залив на  алифорни€, а в центъра на Los Cabos. Cabo San Lucas е около 15 минути, а това е около 10 минути до —ан ’осе

ћестоположение ¬аканционното селище се намира в западната част на върха на Baja полуостров  алифорни€; с изглед към “ихи€ океан и широк простор на девствени частни плажове. ¬илното селище се намира на 40 минути от международното летище на —ан ’осе и на 10 минути от центъра на Cabo San Lucas. ”слиги ¬илното селище се състои от вили със зашемет€ващ архитектурен стил на мексикански хасиенда; жилищните 326 красиво обзаведени апартамента, всички със страхотна гледка към океана. ¬илното селище разполага с грандиозно събиране на изкуството от седемнадесети и осемнадесети век. ќсновани€та са осе€ни със зеленина, водопади и прекрасни фонтани; които създават привлекателна оазис в обстановка на гол€ма природна красота. √остите се посрещат в 24-часова рецепци€ в климатизирани заведение. —ъоръжени€та на ваканционното селище включват хотелски сейф, обм€на на валута; гардероб и достъп лифт. Ќалице е също фризьорски салон и малките деца могат да се наслад€т на детската площадка и детски клуб. »ма кафене

»мот ќписание на продукта:

Location.
Grand Solmar Lands End Resort и Spa е разположен на плажа в Cabo San Lucas, в близост до плажовете консервна фабрика, Solmar бр€г, а и ѕла€ дел Amor. ƒруги забележителности в близост до този луксозен хотелски комплекс включват El Arco и  ра€ на сушата.

 урортът разполага.
Grand Solmar Lands End Resort и Spa разполага с 2 мокър бар, кафе-сладкарница / кафене и бар / шезлонг. –ум сервиз е на разположение 24 часа в денонощието. —лаби удобства включват детски басейн и здравен клуб. ѕълно обслужване спа »мотът има терапии за т€ло, масажи / стаи за процедури, процедури за лице и козметични услуги. “ози 4. 5-звезден хотел разполага с бизнес център и предлага лимузината / град автосервиз. Wireless и кабелен високоскоростен достъп до интернет е наличен в публични зони (срещу допълнително заплащане). —рещу допълнителна такса, имотът предлага двупосочен транспорт до летището (по за€вка). —ватбени услуги, обиколка / билет помощ, както и турне помощ са на разположение. ƒопълнителни удобства имоти включват портиер часа, многоезичен персонал, както и магазини за подаръци / вестникарските будки. √остите имат достъп до развлекателни съоръжени€ партньор имоти и бизнес съоръжени€. »мотът е определила зони за пушене.

—таите за гости.
130 климатизирани стаи за гости в Lands Grand Solmar  райна Resort и —па станции разполагат докинг докинг станци€ и CD плейъри. ќбзаведени балкони или тераси предлагат гледка към океана. Ћегла идват с pillowtop матраци, спално бельо, подпис чаршафи от египетски памук, и тройни листове. —таите са индивидуално декорирани и обзаведени.  ухни включват пълен размер хладилници / фризери, stovetops, микровълнови печки и кафе / чай в ста€та. Ѕан€та разполага с отделни вана и душ с валежи душове. “е също така предлагат двойни мивки, грим / бръснене огледала, и дизайнерски тоалетни принадлежности. ¬исокоскоростен кабелен и безжичен интернет достъп е на разположение срещу допълнително заплащане. ¬ допълнение към лаптопа, съвместими сейфове, стаи предлагат директно набиране телефони с гласова поща. LCD телевизорите имат сателитни канали и безплатни филмови канали. —таите също включват вентилатори, чехли, сешоари, и ютии / дъски за гладене. √остите могат да поискат масажи в ста€та и халати. ј вечер ¬ечерен ”слугата се предлага и почистване е на разположение всеки ден.

Room Info:

”ведомлени€ и такси:

 • Ќеобходима е резерваци€ за масажи и спа процедури. –езервации могат да бъдат направени, като се свържат курорта преди пристигането си, използвайки информаци€та за контакт в потвърждението на резерваци€та.
 • ћинимална Break Spring възраст за настан€ване е 21 години.
 • ƒеца под 12 годишна възраст и по-млади остават безплатно при заемане на родител или настойник ста€, използване на съществуващите легла.
 • ¬сички гости в хотелски стаи тр€бва да бъдат регистрирани в Grand Solmar Land End Resort & Spa ’отел.

—ледните такси и депозити се начисл€ват от имота към момента на обслужване, настан€ване или напускане.

 • “ранспорт до летище такса: 34 USD на човек (двупосочен)
 • A късно напускане такса не се изисква
 • Ћегло (детската легла) такса: USD 15 на нощ

√орни€т списък не може да бъде изчерпателна. “акси и депозити не могат да включват данък и подлежат на пром€на.

Hotel политика: ¬ие тр€бва да представ€т лична карта при проверка инча  редитната ви карта се таксува по времето, когато книгата. Bed тип и предпочитани€ за непушачи са не guaranteed. Your резерваци€ е предплатена и е гарантирано за закъснение. ќбщи€т сбор включва всички стаи такси и данъци, както и такси за достъп и резерваци€. ¬с€какви непредвидени разходи като паркинг, телефонни разговори, както и обслужване по стаите ще бъдат обработени директно между вас и собственост. ќт до »нструкции: Extra-човек може да ви таксува и варира в зависимост от политиката на Grand Solmar Land End Resort & Spa ’отел. ќфициален документ за самоличност със снимка и кредитна карта се изисква при настан€ване за непредвидени разходи. —пециални изисквани€ завис€т от наличността при настан€ване и може да се наложи допълнително заплащане. ”довлетвор€ването им не може да бъде гарантирано.
 • ћинимална Break Spring възраст за настан€ване е 21 години.
»нформаци€ за имота: ѕристигане време започва в 16:00 Ќапускане време е 11 ч. ƒомашни не са позволени

Ќай-чаканите нов курорт в сърцето на оживени€ Cabo San Lucas е луксозен изц€ло собствена плаж, спа и голф курорт, се влива с съвременен стил, блажено спокойствие и топло гостоприемство. “€ е предназначена за допълване на лъчиста красота на залива на «латни крайбрежие на  алифорни€, и да се осигури комфорт и уединение на своите гости.  омплексът включва 186 стаи и предлага на гостите всичко от кулинарни €сти€ извънредно пазаруване и развлечени€. “ой е напълно климатизиран и предлага на гостите си гама от удобства, включително 24-часова рецепци€ и напускане услуга, хотелски сейф, съоръжение обм€на на валута, един гардероб, достъп асансьор, кафе, на м€сто, фризьорски салон и бар. WLAN интернет достъп, рум-сървиз и пералн€ и детска площадка също са provided. The апартаменти предлагат от световна класа стил и разполагат със самосто€телни тераси, зашемет€ваща гледка към океана, мраморни бани с хидромасажни вани и луксозни мебели. Ќай-новото в областта на технологиите също се съдържа във всеки апартамент. A телевизор с плосък екран, безплатен достъп до безжичен интернет и н€колко телефонни линии ще постав€ света на една ръка разсто€ние за гости. —ешоар, радио и кухн€ с минибар, фурна, микровълнова печка и машина за чай и кафе също идват като стандарт, както и юти€ и дъска за гладене, двойно или двойно легло, индивидуално регулируем климатик и сейф.

 урортът предлага луксозни помещени€ за настан€ване с панорамна гледка към морето на  ортез и Cabo San Lucas Arch "El Arco". , —ъчетават включват напълно обзаведен Deluxe Studio, 1-стайни и 2-спални, както и избрани луксозни мезонета.

–азположението на околната среда сред Ћос Cabos е сгушен този очарователен обект с модерен, оригинален и иновативен дизайн, който се слави с 650 стаи, където клиентите ще се наслад€т на многобройни услуги и удобства на разположение в Barcelo Los Cabos Palace Deluxe ’отел, като масаж и спа център, събитие и заседателни зали, частен плаж, голф игрище, тематични ресторанта и н€колко водни спортове на разположение.

»мот ќписание на продукта:

ћестоположение на »мота
ѕри престой в Casa Costa Azul Hotel Boutique в —ан ’осе дел  або, вие ще бъдете на плажа и удобен за Campestre  урс Club Golf и Mayan Palace Los Cabos Golf Club. “ози хотел ѕлажът е в непосредствена близост Ida Victoria Gallery и San Jose Del Cabo Art област.

—таи
„увствайте се като у дома си в една от индивидуално декорирани стаи за гости. Ћеглото е с памучни чаршафи, пухени завивки и надолу. —таите разполагат със самосто€телни балкони, където можете да предприемете, гледка към океана и плажа. Ѕезплатен безжичен достъп до интернет ви държи свързани и сателитни програми е на разположение за забавление. —амосто€телните бани разполагат с вани валежите душове и грим / бръснене огледала.

Rec, спа, Premium ”добства
¬ъзползвайте се от възможности за отдих, като например открит басейн или да вземе в гледката от тераса на покрива и градина. “ози хотел разполага с безплатен безжичен достъп до интернет и телевизи€ в лобито.

Ѕизнес, ƒруги ”добства
Ѕезплатен паркинг е на разположение на м€сто.

Room Info:

«наете преди да отидете

 • ѕолитика “ози имот е да откаже н€кои резервации за целите на групови меропри€ти€ или страни, включително и в предучилищното сватба елен / бакалавър и кокошка / ергенски партита.
 • Ѕез домашни животни и без услуги н€мат право на този имот.

Hotel политика: ¬ие тр€бва да представи лична карта при проверка инча редитната ви карта се таксува по времето, когато книгата. Bed тип и предпочитани€ за непушачи са не guaranteed. Your резерваци€ е предплатена и е гарантирано за закъснение. ќбщи€т сбор включва всички такси и данъци ста€, както и такси за достъп и резервиране. ¬с€какви непредвидени разходи като паркинг, телефонни разговори, както и обслужване по стаите ще бъдат обработени директно между вас и собственост. ќт до »нструкции: Extra-човек може да ви таксува и варира в зависимост от политиката на Casa Costa Azul ’отел. ѕравителство-издала идентификационни€ снимка и кредитна карта или в брой депозит се изисква при настан€ване за непредвидени разходи. —пециални изисквани€ завис€т от наличността при настан€ване и може да се наложи допълнително заплащане. ”довлетвор€ването им не може да бъде гарантирано. »нформаци€ за имота: ѕристигане време започва в 15:00 Ќапускане е об€д
—траница от 1 от 4 | ’отели 1 - 30 от общо 94

Warning: file_put_contents(/usr/hosting/profib2b-com/hotels.profib2b.com/cached_pages/1bc40ab011dd99b97199e73b886f4fc0) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/hotelsonline-bg/hotelsonline.bg/func.website.php on line 1589