за информация и резервации:

0888 143 882, 02 951 61 49

пон - петък 09:00 - 18:00

Хотели в Мексико Сити

На HotelsOnline.BG може да сравните цените на 304 хотела в Мексико Сити, Мексико. Изберете от евтини хотели в Мексико Сити, изгодни хотели или луксозни хотели. Вижте кои са централните, най-често резервираните и най-добрите хотели в Мексико Сити. Проверете онлайн актуални цени на хотелите по дати и резервирайте хотел лесно и изгодно, без такса за резервация и само при нас без такса при плащане с кредитна карта, с EPay.bg, по банков път или на каса на EasyPay.

Показаните минимални цени зависят от периода на настаняване, не са гарантирани и са валидни до изчерпване на количествата.

Местоположение на Casa Inn Mexico City Хотел, Мексико Сити:

Разположен е в търговския и финансов център на Мексико Сити, в близост до Паметника на Независимостта и прочутото авеню Paseo de la Reforma. В района има много изискани заведения и магазини. Летището е на 10 км. Модерният хотел предлага приятелска атмосфера съчетана с най-висок стандарт в обслужването и настаняването.

Настаняване в Casa Inn Mexico City Хотел, Мексико Сити:

Casa Inn Mexico City Хотел е на 12 етажа, предлага настаняване в 166 удобно обзаведени стаи и апартаменти. Всички помещения са с климатик, телефон, LCD телевизор, интернет достъп (срещу заплащане), кафеварка.

Хранене и развлечения в Casa Inn Mexico City Хотел, Мексико Сити:

Ресторант “La Terraza” с традиционна и международна кухня, бар-тераса.

Други:

Бизнес център, сейф на рецепцията, фитнес зала, панорамен асансьор, паркинг, room service, асансьор, пране и гладене на дрехи.

Страница от 1 от 8 | Хотели 1 - 30 от общо 232

Warning: file_put_contents(/usr/hosting/profib2b-com/hotels.profib2b.com/cached_pages/fb375aee787f4e817dc4bcf266439aaa) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/hotelsonline-bg/hotelsonline.bg/func.website.php on line 1589