за информация и резервации:

0888 143 882, 02 951 61 49

пон - петък 09:00 - 18:00

Хотели във Филах

На HotelsOnline.BG може да сравните цените на 10 хотела във Филах, Австрия. Изберете от евтини хотели във Филах, изгодни хотели или луксозни хотели. Вижте кои са централните, най-често резервираните и най-добрите хотели във Филах. Проверете онлайн актуални цени на хотелите по дати и резервирайте хотел лесно и изгодно, без такса за резервация и само при нас без такса при плащане с кредитна карта, с EPay.bg, по банков път или на каса на EasyPay.

Показаните минимални цени зависят от периода на настаняване, не са гарантирани и са валидни до изчерпване на количествата.

Този 4-звезден хотел се намира в центъра на град Вилах и е основана през 1530. Той е в близост до Вилах. Romantik Post Хотел разполага с ресторант, бар, конферентна зала и кафене. Всички 66 стаи са оборудвани с минибар, сешоар, сейф и климатик в стаята.
Категория: Superior първа
Категория: Traditional
Година на строителство: 1530
ресторант Count: 1

Този 4 звезден хотел се намира във вилната зона на град Вилах и е основана през 2006 година. Той е в близост до Виенската държавна опера и най-близката гара е Карлсплац. Familienresidenz Хотел разполага със закрит плувен басейн.

Отлично местоположение - препоръчва! PL 0908. Superior туристическа класа традиционни стаи на Hotel Goldenes Lamm да се различават по размер, тъй като това е една много стара сграда, но всички те съдържат телевизор със сателитни канали, директен телефон и самостоятелен санитарен възел. Ресторантът е на партерния етаж и предлага смес от австрийска и средиземноморска кухня. Това е традиционна сграда. Лоби е малък.

Чудесен избор с някои фантастични включвания посочени по-долу. PL 0908. Superior First Class Modern Hotel Всички стаи са подобни по конструкция и съдържа TV със сателитни канали, телефон с директно избиране, минибар и самостоятелна баня с вана и сешоар. Обърнете внимание на допълнителните включвания по-долу, както добре. Ресторантът се намира на същия етаж, както на рецепция (1-ви етаж). Това е традиционна сграда, която е напълно трансформира в модерен хотел, което виждате днес. Фоайето е доста голям и има много места за сядане. Цената на стаята включва безплатен минибар (безалкохолни напитки и бира), безплатен интернет достъп, както и всички местни, национални и международни телефонни разговори с наземни линии (това не важи за мобилни телефони!).

Този 4-звезден хотел се намира в центъра на град Вилах и е основана през 1968 година. Той е в близост до Zentrum Villach. City Hotel разполага с ресторант и конферентна зала. Всички 68 стаи са оборудвани с пресата минибар, сешоар и панталон.

Вилах модерният хотел - на съвсем нов дизайнерски хотел - Holiday Inn Villach е първият международен Businesshotel в южната част на Австрия.
Villach, известен празнува обширни фестивали като carneval Villacher Fasching или Villacher Kirchtag, се намира в три landhit ъгъла на Австрия, Италия и Словения.
Средиземноморски чар и кулинарни специалитети гарантира приятно прекарване.
Районът с много езера - Faaker See, Ossiacher Вижте или Warthersee и планините осигурява безброй възможности за спорт и културни прояви.
Модерният хотел предлага високотехнологично оборудване като W-LAN и високоскоростен достъп до интернет във всяка стая, телевизор с плосък SAT TV и климатик, ASW лакът като изключителна жизненост клуб със сауна, санариум, парна баня, yogaroom и голямо разнообразие от масажи.
Намира се в центъра на града (големи компании като Infineon или SEZ само няколко минути.
разстояние), до река Драва (джогинг), Holiday Inn Villach Хотел е идеалното място за бизнес и отдих.
Той разполага с 12 конферентни зали, всички с дневна светлина, климатик и най-новите технологии, за до 280 души.
Освен това Holiday Inn Villach Хотел е пряко свързан с конгресния център на града и по-общо можем да се настанят до 2000 делегати.
Охраняем подземен паркинг на разположение на Holiday Inn Villach Хотел.


Warning: file_put_contents(/usr/hosting/profib2b-com/hotels.profib2b.com/cached_pages/b9b6773423c71f20e22a282c898610ec) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/hotelsonline-bg/hotelsonline.bg/func.website.php on line 1589