за информаци€ и резервации:

0888 143 882, 02 951 61 49

пон - петък 09:00 - 18:00

≈втини хотели във ‘уертевентура

“ърсите евтин хотел във ‘уертевентура? »зберете от всички евтини хотели във ‘уертевентура с HotelsOnline.bg. ѕроверете онлайн актуални цени на хотелите по дати и резервирайте евтин хотел лесно и изгодно, без такса за резерваци€ и само при нас без такса при плащане с кредитна карта, с EPay.bg, по банков път или на каса на EasyPay.

ѕоказаните минимални цени завис€т от периода на настан€ване, не са гарантирани и са валидни до изчерпване на количествата.

—емейни€т комплекс с просторни общи части, с два басейна и удобни апартаменти, оборудвани с всички свеждане. “ой разполага с общо 101 стаи. ‘оайето на Fuerteventura Beach Club ’отел съдържа рецепци€ и остави багажно. —ред съоръжени€та на Fuerteventura Beach Club ’отел брои бар и ресторант. Ќалице е също така пералн€, паркинг и гараж на оферта, за тези, пристигащи с кола.

ѕлажа ‘уертевентура е чудесен избор с щастлив, но отпускаща атмосфера с много да се направи в туристически€ район на  алета де ‘усте, »зборът е ваш за това как да прекарате почивката си! ћожете да се отпуснете в тази спокойна комплекс доливане ваши€ тен, да се присъедин€т в басейна игри с 2 плувни басейна, за да изберете или главата надолу към плажа, за да изпробвате избора на водни спортове, които се предлагат! ћестоположение Calete де ‘усте курортен център е 1. 5 км, а най-близки€т плаж е 2k. Ќе е нужно да пътуват далеч, за да се запасите хладилника Fuerteventura Beach Club ’отел има м€сто супермаркет. ¬ъзможности за паркиране са на една ръка в комплекса, ако ти харесва отдаване под наем на автомобил. јко сте пристрастни еднодневна екскурзи€ тогава н€ма страх има много таксита, които ще струват по н€колко евро, за да изл€за и да проучи! Ќа прага ви, които ще намерите богат избор от магазини, за да ви изкуши да се хвал€, безкрайни барове и ресторанти, така след тежък ден работ€т върху шезлонг можете да се отправите към образец на вкусната кухн€ и екзотични коктейли. Ќастан€ване јпартаментите са светли и добре обзаведени с всички съвременни удобства, необходими за комфортен престой, включително балкон, мини бар и кухненски бокс. Ќие ще направим всичко възможно, за да побере всички специални искани€ ста€, но не забрав€йте, това са искани€, които н€мат, гаранции. Food & Drink  ато самообслужване комплекс имате всички съоръжени€ в ста€та си шумолене украйна хубава храна, но ако искате да отправите, н€ма да се налага да изминават дълги разсто€ни€, с много ресторанти, близки по които можете да избирате. ƒейности "”добства в Fuerteventura Beach Club ’отел предлагат в този комплекс, който сте безплатни шезлонги и чадъри, разположени около два открити басейна с бар на разположение, за да получавате хидратирана :) «а развлекателен фактор имате бил€рдни маси, волейбол и френски купички, за да си басейн активни, докато по-сериозни фитнес зайчета могат да използват фитнес центъра! ѕрограма на вечерни забавлени€ изтече през л€тото.

Club Montecastillo - 3 * Self Catering,  алета де ‘усте, FuerteventuraThe Club Montecastillo базирана в  алета де ‘усте ко€то се намира на по-тиха източното крайбрежие на остров ‘уертевентура. “ози хотел е фантастичен избор за семейства, които предлагат много забавни дейности за да ви държат заети, вътре и извън Club Montecastillo ’отел. ћестоположение  лубът Montecastillo е само на 8 км от международното летище, което означава, че ще бъде в Club Montecastillo ’отел преди да го знаеш! –азположен в туристически център на Calete де ‘усте на около 2 км от най-близки€ плаж, Club Montecastillo ’отел е на пешеходно разсто€ние до всички търговски центрове с много магазини, които да избирате, безкрайни барове и ресторанти на. ¬сичко е в непосредствена близост до, за да получите по и да се насладите на престо€ си - като сте направили чудесен избор! Ќастан€ване Club Montecastillo ’отел разполага с 101 студи€ апартаменти ", които са изтупани с това, което очаквате да направ€т престо€ ¬и удобен. ¬сички стаи са с балкон или тераса. ћожем да направите за€вка за определен тип ста€, но не може да го гарантира. »ма плувен басейн, разположен около една прекрасна слънчева тераса район в градина перфектен за разпускате с хубава книга, или м€сто на хората, които гледат. Food & Drink “ози имот е на самообслужване сложна, така че имате всички удобства, за да готв€ вътре в уюта на собствени€ си ста€. Ќо вие сте на почивка да не забрав€ме, така че ако искате да се хран€т навън и да опитате местната кухн€ има ресторант на м€сто и гол€м избор от барове и ресторанти наблизо. ƒейности "”добства Ќие споменахме прекрасната басейна, но какво друго ми остава? »ли, ако това ви звучи като твърде много упорита работа, а след това се отпуснете в градините. «а децата тр€бва да имате свой собствен плувен басейн.

Property ќписание:

ћестоположение на имота
 ато се настаните в Castillo Beach в јнтигуа ( алета де ‘усте), ще бъде удобно да Fuerteventura Golf Course и  алета де ‘усте Marina. “ози апартамент се намира в района на Casa Museo ”намуно и Betancuria ÷ърква.

—таи
ѕодарете си престой в един от 504 стаи за гости, с участието на частни басейни. —таите са със самосто€телен обзаведен балкон.  ухните са оборудвани с хладилник и stovetops. ≈ осигурена сателитна телевизи€ за забавление.

Rec, Spa, Premium ”добства
Ќасладете се на редица развлекателни удобства, включително и с открит тенис корт, сауна и фитнес център. ƒопълнителните функции включват безплатен достъп до безжичен интернет, туристически обиколки / билет помощ, както и м€сто за пикник. √остите могат да стигнат до близките магазини на безплатен транспорт.

Dining
«адоволете апетита си в ресторанта на апартамента, който разполага с бар и изглед към басейна. Dining също е на разположение на кафе магазин / кафе. ƒокато се наслаждавате на освежаващо потап€не в басейна апартамент, можете да поръчате любимото си питие в бара край басейна.

Ѕизнес, други удобства
»збрани удобства включват високоскоростен достъп (кабелен) »нтернет (срещу допълнително заплащане), компютърна станци€, и химическо чистене / пране. Free самосто€телно паркинг е на разположение на м€сто.

—та€ Info:

«наете преди да отидете

 •  асови операции в този имот не може да надвишава 2500 EUR, поради национални разпоредби. «а повече информаци€, мол€, свържете се с Castillo Beach ’отел чрез информаци€та в потвърждението на резерваци€та.
 • –езервации се изискват за масажи. –езервации могат да се прав€т, като се свържете апартамента преди пристигане, използвайки информаци€та за контакт в потвърждението на резерваци€та.
 • —амо регистрирани гости право в стаите за гости.
 • Ѕез домашни и никое животно на услуги право на този имот.

Hotel политика: ¬ие тр€бва да представи лична карта при проверка инча вашата кредитна карта е заредена в момента можете да резервирате. —пално и непушачи предпочитани€ не са guaranteed. Your резерваци€ се предплащат и е гарантирано за късно пристигане. ќбщи€т сбор включва всички такси ста€ и такси, както и такси за достъп и резервиране. ¬с€какви непредвидени разходи, като паркинг, телефонни обаждани€, и рум сервиз, ще се обработват директно между вас и имуществото. ќзначаване »нструкции: Extra-човек такси могат да се прилагат и варират в зависимост от Castillo Beach ’отел политика. ќфициален документ за самоличност със снимка и кредитна карта или паричен депозит за се изисква при настан€ване за непредвидени разходи. —пециални изисквани€ завис€т от наличността при настан€ване и може да се наложи допълнително заплащане. —пециални изисквани€ не могат да бъдат гарантирани.
 • »мето на кредитната карта, използвана при настан€ване за заплащане на митни тр€бва да бъдат основното име на резерваци€та на ста€.
»нформаци€ за имота: Ќастан€ването започва в 16:00 Ќапускане е 10 AM

“ози красив комплекс се състои от едноетажна къща в стил апартаменти, които са идеални за една пълноценна и незабравима почивка.  астило Beach Apartments е идеално м€сто за семейства, така и за двойки и разполага с ресторант, бар и плувен басейн за покровители да се наслад€т. »зискани€т комплекс, разположен в  алета де ‘усте, с изглед към залива с €хтено пристанище и голф игрища.  омплексът е на 1,3 километра от плажа и на 8 км от летището. –ецепци€ (време: понеделник, вторник, четвъртък и петък от 09:00 часа до 18:00 часа / ср€да и събота от 09:00 до 24:00 часа / недел€ от 10:00 до 15:00 часа), ако клиентите пристигнете извън работното време на рецепци€та, определ€щата персонал за осъществ€ване на регистраци€ при пристигане). јпартаментите икономиката разполагат с 2 единични легла.

¬аканционни€т комплекс е реновиран през 2011 година комплекс бунгало с 80 единици за настан€ване. A лоби и рецепци€ са на разположение на гостите. ”слуги и съоръжени€ в Bungalows Castillo Playa ’отел са сейф, обм€на на валута, съоръжени€, достъп до интернет, ресторант, бар и монета управл€ваните пране. ѕазаруване съоръжени€ са на разположение. ќсновани€та на комплекса бунгало предлага детска площадка и атрактивна градина.

“ози апартхотел с панорамна гледка към морето на Lobos Island е отлично разположен на брега на морето, в непосредствена близост до Ќационален парк Dunas. ѕлажовете на Corralejo са достъпни на пешеходно разсто€ние. –айонът предлага сайтове за релаксаци€, отлични търговски центрове с разнообразни магазини; както и различни възможности за практикуване на спортни дейности, както и барове, ресторанти и нощни клубове.

Al'isios Playa Hotel е разположен на красиви€ остров ‘уертевентура, в вълнуваща и жизнена площ на Corralejo - канарчетата. “ой е само на 300 метра от най-близки€ плаж и 1,5klm от плажа Grand и Ќационални€ парк Corralejo Dunes. Alisios Playa ’отел разполага с гол€мо разнообразие от удобства като плувен басейн, бар на басейна и ресторант. √остите могат да релаксират в просторни, стилно обзаведени стаи на Alisios Playa ’отел, които са напълно оборудвани и разполагат с прекрасна гледка. Al'isios Playa е идеалното м€сто за релаксираща и при€тна почивка.

Property ќписание:

ћестоположение на имота
— нощувка в Apartamentos Surfing Colors, ще бъде разположен в центъра на La Oliva, удобен за Playa Las Agujas и Corralejo Dunes Natural Park. “ози апартамент се намира в района на Beach Corralejo и Papagayo Beach.

—таи
„увствайте се като у дома си в една от 91 стаи, с участието на кухни с хладилник и микровълнова печка. —таите са със самосто€телен обзаведени lanais. 19-инчови телевизори с плосък екран със сателитна програмиране предлагат забавлени€, докато безжичен интернет достъп (платен) те държи свързан. ”добства включват бюра, градина са предоставени на ограничена основа, и €сли / бебешки легла (безплатен) могат да бъдат поискани.

Rec, Spa, Premium ”добства
Ќе пропускайте възможността за възможности за отдих, включително с открит басейн и велосипеди под наем.

Dining
”толи жаждата си с любимото си питие в бар / салон.

Ѕизнес, други удобства
»збрани удобства включват 24-часова рецепци€, съхранение на багаж, и асансьор (ход).

—та€ Info:

«наете преди да отидете

 •  асови операции в този имот не може да надвишава 2500 EUR, поради национални разпоредби. «а повече информаци€, мол€, свържете се с Apartamentos Surfing Colors ’отел чрез информаци€та в потвърждението на резерваци€та.
 •  урортна такса е включена в общата цена покаже.
 • ƒеца под 12-годишна възраст и по-млади остават безплатно при заемане на родител или настойник ста€та, използване на съществуващите легла.
 • —амо регистрирани гости право в стаите за гости.
 • Ѕез домашни и никое животно на услуги право на този имот.

“акси

—ледните такси и депозити се таксуват от имота към момента на обслужване, регистраци€ или напускане.

 • „упене депозит: 100 евро за престой (само пари в брой)

“ози списък не може да бъде изчерпателен. “акси и депозити не могат да включват данък и подлежат на пром€на.

Hotel политика: ¬ие тр€бва да представи лична карта при проверка инча вашата кредитна карта е заредена в момента можете да резервирате. —пално и непушачи предпочитани€ не са guaranteed. Your резерваци€ се предплащат и е гарантирано за късно пристигане. ќбщи€т сбор включва всички такси ста€ и такси, както и такси за достъп и резервиране. ¬с€какви непредвидени разходи, като паркинг, телефонни обаждани€, и рум сервиз, ще се обработват директно между вас и имуществото. ќзначаване »нструкции: Extra-човек такси могат да се прилагат и варират в зависимост от Apartamentos Surfing Colors ’отел политика. ќфициален документ за самоличност със снимка и кредитна карта или паричен депозит за се изисква при настан€ване за непредвидени разходи. —пециални изисквани€ завис€т от наличността при настан€ване и може да се наложи допълнително заплащане. —пециални изисквани€ не могат да бъдат гарантирани.
 • Ќе паркинг на м€сто е на разположение.
 • ћинимална Spring Break регистраци€ възраст е 17 години.
 • »мето на кредитната карта, използвана при настан€ване за заплащане на митни тр€бва да бъдат основното име на резерваци€та на ста€.
»нформаци€ за имота: Ќастан€ването започва в 13:30 Ќапускане е 11:30 AM

“ози апартаментен комплекс е разположен на 200 метра от  алета де Beach ‘усте и търговски център на ‘уертевентура, Castillo Playa. »ма множество магазини, ресторанти, барове нощни клубове в околността. —пирки на обществени€ транспорт могат да бъдат намерени само на 100 м от комплекса. Ћетище ‘уертевентура е на 10 километра. “ова е идеалното м€сто за една забавна почивка под слънцето.

“ози атрактивен Apart Hotel е разположен в канарски стил комплекс в  алета де ‘усте на попул€рни€ ваканционен остров ‘уертевентура, само на н€колко крачки от възхитителен п€съчен плаж. “ой предлага басейн, детски басейн, бар и ресторант. A разнообразие от магазини, ресторанти и барове могат да бъдат намерени в околностите, на €хтеното пристанище е само на н€колко крачки. Fuerteventura Golf Club е на пешеходно разсто€ние.

 омплексът разполага с 105 апартамента, всички с просторен балкон или тераса. Aparthotel Atlantic Garden разполага с два големи басейна и един разделени за деца, солариум с хамаци и чадъри, тенис корт, фитнес зала и-малки детски клуб, всичко, заобиколен от палми и градинарство площ. Ѕарът до басейна предлага закуски, леки закуски и напитки.

Property ќписание:

ћестоположение на имота
— нощувка в Apartamentos La Piramide в јнтигуа ( алета де ‘усте), вие ще бъдете в близост до  алета де ‘усте Marina и ‘уертевентура Golf Course. “ози апартамент се намира в близост до Casa Museo ”намуно.

—таи
„увствайте се като у дома си в една от 96-те стаи за гости, с участието на кухненски бокс. —таите са със самосто€телен балкон. LCD телевизори с цифрова програмиране предлагат забавлени€, докато безжичен интернет достъп (платен) те държи свързан. ”добства включват сейфове и хладилници, и можете да направите за€вка €сли / бебешки легла (безплатен).

Rec, Spa, Premium ”добства
¬ъзползвайте се от възможностите за развлечени€, предлагани, включително открит басейн, спа вана и фитнес център. “ози апартамент разполага и безплатен безжичен интернет достъп, консиерж услуги, както и помощ турне / билет.

Dining
Ќасладете се на удовлетвор€ващо храна в ресторант, предлагащ на гостите на Apartamentos La Piramide. ”толи жаждата си с любимото си питие в бар / салон.

—та€ Info:

«наете преди да отидете

 •  асови операции в този имот не може да надвишава 2500 EUR, поради национални разпоредби. «а повече информаци€, мол€, свържете се с Apartamentos La Piramide ’отел чрез информаци€та в потвърждението на резерваци€та.
 • √остите могат да се организират, за да донесе домашни любимци, като се свържете директно с Apartamentos La Piramide ’отел, използвайки информаци€та за контакт в потвърждението на резерваци€та.

Hotel политика: ¬ие тр€бва да представи лична карта при проверка инча вашата кредитна карта е заредена в момента можете да резервирате. —пално и непушачи предпочитани€ не са guaranteed. Your резерваци€ се предплащат и е гарантирано за късно пристигане. ќбщи€т сбор включва всички такси ста€ и такси, както и такси за достъп и резервиране. ¬с€какви непредвидени разходи, като паркинг, телефонни обаждани€, и рум сервиз, ще се обработват директно между вас и имуществото. ќзначаване »нструкции: Extra-човек такси могат да се прилагат и варират в зависимост от Apartamentos La Piramide ’отел политика. ќфициален документ за самоличност със снимка и кредитна карта или паричен депозит за се изисква при настан€ване за непредвидени разходи. —пециални изисквани€ завис€т от наличността при настан€ване и може да се наложи допълнително заплащане. —пециални изисквани€ не могат да бъдат гарантирани. ѕозволено за домашни любимци регистраци€та на време започва в 13:00 Ќапускане е об€д: »нформаци€ за имота

“ози апартаментен хотел се намира на 500 метра от плажа Jand'ia, на 1. 5 километра от Morro Jable. “ова е търговски район с безброй магазини, барове и ресторанти. ѕ€съчни€т плаж е на 300 м. Cosmos, Palm Garden и Atlantica “ърговски центрове са близо до Alameda De Jandia ’отел, апартамент и има автобусна спирка точно пред Alameda De Jandia ’отел. “ози прекрасен остров предлага атракции за всеки вкус и гарантират една незабравима почивка. [* ѕредставено хотел тип настан€ване може да се различава в зависимост от това съдържание източник доставчика *]

“ози апартаментен хотел е разположен в южната част на остров ‘уертевентура, в Jand'ia. —ъздаването е само на 300 метра от плажа и е приблизително 90 км от El Matorral Airport. “ози апартаментен хотел разполага с общо 27 апартамента и 38 студи€. √остите са добре дошли в лоби, и на м€сто съоръжени€ включват хотелски сейф, обм€на на валута, кафене, бар и ресторант, който предлага италианска, местна и интернационална кухн€, с гол€мо разнообразие от менюта и високо качество на храните, заедно с безупречно обслужване. ќсвен това, достъп до интернет и рум сервиз, са както е предвидено, въпреки че последни€т дължи такса в размер. √остите, които пристигат с кола, могат да остав€т превозните си средства в близки€ паркинг. —тудиата предлагат напълно оборудван кухненски бокс и хладилник, както и сейф (срещу заплащане). ћеждувременно, апартаменти разполагат с отделна спалн€ и предлагат кухненски бокс, хладилник и сейф (срещу заплащане). ƒопълнителни удобства включва сешоар, телефон с директно избиране, сателитна / кабелна телевизи€ и интернет достъп. A депозит се заплаща за плаж и кърпи за басейна. —таите се почистват и кърпите се смен€т редовно. —палното бельо се смен€ веднъж седмично. јпартаментни€т хотел е дом на сладководен басейн, който е идеален за релаксираща през ден€. ќсвен това, шезлонги и чадъри са изложени басейна гостите могат да ползват и могат да бъдат наети срещу заплащане на близки€ п€съчен плаж.  омплексът разполага с ресторант, предлагащ закуска на шведска маса и вечер€ на шведска маса.

“ози апартаментен комплекс е разположен на 200 метра от  алета де ‘устес Beach.  омплексът се намира на 5 минути пеша от селекци€ от магазини, ресторанти, барове и кафенета в ‘устес център. »ма обществени връзки транспортни само на 300 метра. Fuerteventura Golf Club е на 1 километър, а летището на острова се намира на 15 минути с кола от апартаментни€ комплекс. “ози прекрасен остров предлага атракции за всеки вкус и гарантират една незабравима почивка. [* ѕредставено хотелски рейтинг звезда може да се различава в зависимост от това съдържание източник доставчика *]

“ози апартаментен хотел е разположен в южната част на остров ‘уертевентура, в Jand'ia. —ъздаването е само на 300 метра от плажа и е на около 90 км от El Matorral Airport. This апартаментен хотел разполага с общо 27 апартамента и 38 студи€. √остите са добре дошли в лоби, и на м€сто съоръжени€ включват хотелски сейф, обм€на на валута, кафене, бар и ресторант, който предлага италианска, местна и интернационална кухн€, с гол€мо разнообразие от менюта и високо качество на храните, заедно с безупречно обслужване. ќсвен това, достъп до интернет и рум сервиз, са както е предвидено, въпреки че последни€т дължи такса в размер. √остите, които пристигат с кола, могат да остав€т превозните си средства в близки€ паркинг. —тудиата предлагат напълно оборудван кухненски бокс и хладилник, както и сейф (срещу заплащане). ћеждувременно, апартаменти разполагат с отделна спалн€ и предлагат кухненски бокс, хладилник и сейф (срещу заплащане). ƒопълнителни удобства включва сешоар, телефон с директно избиране, сателитна / кабелна телевизи€ и интернет достъп. A депозит се заплаща за плаж и кърпи за басейна. —таите се почистват и кърпите се смен€т редовно. —палното бельо се смен€ веднъж на week. The апартаментен хотел е дом на сладководен басейн, който е идеален за релаксираща през ден€. ќсвен това, шезлонги и чадъри са изложени басейна гостите могат да ползват и могат да бъдат наети срещу заплащане на близки€ п€съчен плажа. Ѕлизостта  омплексът разполага с ресторант, предлагащ закуска на шведска маса и вечер€ на шведска маса.

La Casita ди Fuerte е разположен на 10 minutes` пеша от центъра на  алета де ‘усте и предлага удобства като рецепци€ (ќграничено работно време), бар, интернет кът, WiFi, паркинг, градина и басейн. —таи с бан€ / душ, WiFi и балкон / тераса ћалък хотел на 800 метра от плажа.

“ози очарователен апартаментен комплекс се намира в близост до центъра на града в Corralejo. √остите ще се намират само на кратко разсто€ние от множество забележителности, заведени€ за хранене, възможности за пазаруване и заведени€ за хранене. “ози очарователен комплекс е разположен сред 100 м^2 градини, наслаждавайки се аура на мир и спокойствие. јпартаментите са красиво обзаведени, предлагащ освежаващи дом далеч от дома, в който да се насладите на един незабравим престой. јпартаментите са добре оборудвани с модерни удобства, отговар€щи на нуждите на всеки тип пътуване.  омплексът предлага широка гама от отлични съоръжени€, като се гарантира, че гостите получават най-висок комфорт и удобство.

«амислен като малко селце, с пешеходни улици, площади и градини, този хотелски комплекс е разположен само на 300 метра от плажа  алета де ‘усте. Ѕлагодарение на разположението и лесен достъп до обществени транспортни връзки, този хотел е идеалното м€сто за почивка на плажа и е чудесна отправна точка, от ко€то можете да разгледате острова. —толицата на острова на ѕуерто де –осарио е на около 10 км от Broncemar Beach ’отел, а международното летище на остров ‘уертевентура е на 7 км. Ќаблизо е  алета де ‘усте, чаровна рибарско селище с €хтено пристанище и гол€мо разнообразие от ресторанти, барове и магазини.

“ова галисийски стил апартаментен комплекс е разположен само на 200 м от прекрасни€ п€съчен плаж на  алета де ‘усте на попул€рни€ ваканционен остров ‘уертевентура. “ой разполага с 3 700 квадратни метра на градини, басейн и детски басейн, собствен търговски център, 3 тематични ресторанта и един италиански сладолед салон. ƒве голф игрища са в непосредствена близост; ћеждународното летище се намира на кратко разсто€ние с кола.

¬ централната част на райски€ остров ‘уертевентура, на Fuertesol Ѕунгалата са разположени в спокойни€ и престижен туристическа зона на  алета де ‘усте. –айонът предлага спокойствие, както и разнообразие от спортове, ресторанти, търговски центрове, зони за странствуващ и нощни забавлени€.  омплексът е разположен на около 1 км от спокойна и екзотична плажна ивица на  алета де ‘усте, на 15 минути от великолепната си ћарина, на 900 метра от центъра на града и на около 6 км от летището. ћол€ да предоставите информаци€ за полета и приемането е ограничено отвар€не часа.

La Piramide Apartments е хотелски комплекс, разположен в живописни€ курорт Nuevo Horizonte, Fuenteventura. —ъстои се от апартаменти, проектирани да предлагат на своите гости комфорт и услуги. ”добствата в La Piramide ’отел включват сладководен плувен басейн, бюфет-ресторант, 2 бара, джакузи и тенис корт и др. “ой е идеален избор за всеки, който търси една спокойна и весела почивка. јпартаментите са на 2 км от плажната ивица и на около 8 км от летището.

ћодерните апартаменти Puerto Caleta са на 250 метра от спокойни€ плаж  алета дел ‘усте, ‘уертевентура.  омплексът разполага с гол€м открит pool. Each апартамент разполага с балкон или тераса. »ма самосто€телен санитарен възел и хол с разтегателен диван. ћожете да наемете телевизора, тостер и безопасно.  ухненски€т бокс е оборудван с хладилник и сложна microwave. The Apartamentos Puerto Caleta разполага с ресторант, традиционен пъб и бар край басейна. »ма слънчева тераса с loungers. Puerto Caleta Apartamentos е на кратка разходка от супермаркети и търговски площи. ћожете да наемете кола, за да проучи околността. Fuerteventura Golf Club се намира на 5 минути път с кола.

“ози очарователен апартаментен комплекс е разположен в южната част на остров ‘уертевентура, на 200 метра от Esquinzo Beach в малки€ град на Marabu. √остите могат да се наслад€т на прекрасна гледка към плажа и морето. ¬ красиви€ п€съчен плаж е само на 10 минути пеша. –есторанти, магазини и барове също са разположени в близост, както и спирки на обществени€ транспорт могат да бъдат намерени на 500 м от Monte Del Mar & Esquinzo Aparthotel. ’анди€ е на около 6 км. “ова е идеалното м€сто за една забавна почивка под канарски слънцето.

“ози хотел предлага изключителна гледка към плажа, морето и околностите. ÷ели€т комплекс е много приветлив с при€тна атмосфера, ко€то позволи на гостите да се наслад€т на една незабравима почивка. “ова е идеалното м€сто за вс€какъв вид почивка.

Playitas Resort се превръща в най-големи€ курорт спортове и център за обучение на ≈вропа. “ози красив комплекс се намира в живописен залив на рибарското селище Las Playitas ко€то има н€колко къщи, типични испански барове и ресторанти и страхотен фар наречен "El Faro де Entalda"

«аобиколен от тропически градини, този апартаментен комплекс е само на 200 метра от Corralejo Water Park и на 900 метра от плажа  оралехо. ¬ близост до града, гостите ще откри€т множество магазини, ресторанти, барове, нощни клубове и, както и спирки на обществени€ транспорт. –азположен на 100 метра от Corralejo Harbour ‘уертевентура, Oasis Duna ’отел разполага с гол€ма слънчева тераса и открит плувен басейн, който се отопл€ва през зимата.

“ози очарователен плаж апартхотел се намира Corralejo на възхитителен остров ‘уертевентура.  омплексът се намира само на 1 км от плажната ивица и красива пристанище за риболов се намира само на н€колко минути път пеша.  омплексът е удобно разположена само на н€колко минути от центъра на Corralejo, където гостите ще намерите избор от възможности за пазаруване, очарователни ресторанти и оживени барове. √рандиозни€т Ќационален парк Las Dunas е само на 5 минути път с кола, а най-близките спирки на градски€ транспорт са само на 50 метра от комплекса. “ози модерен комплекс предлага селекци€ от прекрасни апартаменти, които осигур€ват на гостите с комфортен дом далеч от дома. —тилните апартаменти са обзаведени с вкус и са пълни с модерни удобства за удобство на гостите.

—траница от 1 от 6 | ’отели 1 - 30 от общо 159

Warning: file_put_contents(/usr/hosting/profib2b-com/hotels.profib2b.com/cached_pages/dc04d984816838f0578f0dc5266c017b) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /usr/hosting/hotelsonline-bg/hotelsonline.bg/func.website.php on line 1589